top of page

Conclusie

We hebben met al het bovenstaande kunnen vaststellen dat alle symptomen van ME/cvs, Long Covid en fibromyalgie met zeer grote waarschijnlijkheid worden veroorzaakt door een virale zenuwinfectie. Dit geldt voor zowel de neurologische problemen als voor de immuunproblemen. En daarom zeg ik nu het volgende:

 

Het is voor 99% zeker dat alle problemen van ME/cvs, Long Covid én (door ME/cvs of Long Covid geïnduceerde) fibromyalgie worden veroorzaakt door een virus dat in (grote delen van) het zenuwstelsel is binnengedrongen. Dit leidt tot overprikkeling én uitputting van het zenuwstelsel én van diverse organen. Dit leidt weer tot een verdere cascade aan neurologische en immunologische problemen. Behandeling moet zich daarom richten op het begin van de cascade: de hoofdoorzaak. En dat is virale neuro-invasie!

 

Medici en medische regelgevers zijn echter nog niet zover. Zij willen geen 99% zekerheid, ze willen 100% zekerheid. Maar om dat te bereiken is tien jaar extra onderzoek nodig. Maar hebben we die tijd wel? Of moeten we, gezien de ernst van de situatie, gewoon aan de slag met 99% zekerheid? Het antwoord op die vraag is aan de lezer!

 

De oorzaak van alle problemen van ME/cvs, Long Covid en (virusgeïnduceerde) fibromyalgie is dus met 99% zekerheid een ernstige virale zenuwinfectie, tezamen met de hieruit volgende ontstekingsreacties en bijkomende auto-immuunreacties. Dit betekent maar één ding: het veroorzakende virus moet uit het zenuwstelsel! Maar hoe doe je dat? Hoe krijg je dat er uit? Kan dat überhaupt wel? Het antwoord is: ja, dat kan! Het is niet eenvoudig, en het kost erg veel tijd én heel veel moeite, maar…….het kan! En op de volgende pagina ga ik daar op in: Herstelprotocol.

De oorzaak van ME/CVS en Long Covid ligt in een virale zenuwinfectie
bottom of page